Zaal 4331, de 3de bouw, high-tech industrieterrein, yizhiweg, qingshan wuhan district, China
Thuis ProductenBoldenonaspier Pharma

De gele Zuivere Injectiebu Spier Pharma Boldenone Undecylenate EQ van Boldenona

De gele Zuivere Injectiebu Spier Pharma Boldenone Undecylenate EQ van Boldenona

  • Yellow Pure Injection BU Boldenona Muscle Pharma Boldenone Undecylenate EQ
  • Yellow Pure Injection BU Boldenona Muscle Pharma Boldenone Undecylenate EQ
  • Yellow Pure Injection BU Boldenona Muscle Pharma Boldenone Undecylenate EQ
  • Yellow Pure Injection BU Boldenona Muscle Pharma Boldenone Undecylenate EQ
  • Yellow Pure Injection BU Boldenona Muscle Pharma Boldenone Undecylenate EQ
 • Yellow Pure Injection BU Boldenona Muscle Pharma Boldenone Undecylenate EQ

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Hubei, China
  Merknaam: BU
  Certificering: ISO9001, SGS
  Modelnummer: CAS 13103-34-9

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 100gram
  Prijs: USD1/gram
  Verpakking Details: Folie zak
  Levertijd: Binnen 24 uren na de betaling
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 200KG/month
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Trefwoorden: boldenone undecylenate CAS: 13103-34-9
  Verschijning: gele vloeistof Het verschepen methode: Fedex, TNT, DHL, UPS, HK EMS
  Betalingstermijnen: Geldgram, Western Union, Bankoverdracht Exportmarkt: De V.S., het UK, Brazilië, Thailand, Canada
  MOQ: 50Gram Zuiverheid: 99,5 %
  Beleid: Reshippingsbeleid whatsapp: +8613429837396

  De gele Zuivere Injectiebu Spier Pharma Boldenone Undecylenate EQ van Boldenona

   

  Wat is BU?

   

  whatsapp: +8613429837396

   

  Boldenone undecylenate is synthetische steroïden die een gelijkaardig effect als natuurlijk steroid testosteron hebben. Het wordt vaak gebruikt in diergeneeskunde, hoewel het ook in mensen wordt gebruikt. De gevolgen van deze steroïden zijn subtieler dan dat van veel andere steroïden.

  Één van het gemeenschappelijkste gebruik voor boldenone undecylenate is in de behandeling van paarden. Wanneer de drug wordt toegediend, tonen de paarden verbetering van temperament en eetlust. De verhoogde eetlust helpt hen op extra gewicht zetten dat gemakkelijk in spierweefsel met behulp van de steroïden wordt omgezet. Over het algemeen, beheert een dierenarts één injectie van het medicijn om de drie of vier weken.

  Niettemin is de boldenone undecylenate hulp in de verwezenlijking van spierweefsel, de gevolgen van deze steroïden vrij mild. Het kan een paar weken vergen om eender welke resultaten op te merken. De spiergroei is langzaam, maar het spierweefsel dat zich ontwikkelt neigt om voor een tijdje te blijven nadat steroid gebruik wordt tegengehouden. Natuurlijk, zonder regelmatige onderhoud en oefening, zullen de nieuwe spieren uiteindelijk atrofiëren.

   

  In mensen, wordt boldenone undecylenate ook gebruikt helpen kleine hoeveelheden spier langzaam bouwen. De gevolgen, zoals in diergeneeskunde, zijn niet extreem en over het algemeen niet meer uitgesproken dan de gevolgen van een strenge trainingroutine. Deze steroïden blijven lange tijd in het lichaam wat bedoelt dat het gemakkelijk door routinedrugtests wordt opgenomen, zelfs als een persoon geen dosis voor weken heeft genomen.

  Er zijn milde bijwerkingen verbonden aan het gebruik van boldenone undecylenate in mensen. Zoals met andere steroïden, kan boldenone undecylenate een effect op fysieke verschijning hebben. Het is gekend om de productie van olie in de huidcellen te verhogen die tot strenge onderbreking kunnen leiden outs. Bovendien, kan het de groei van haar, zowel op het gezicht als op het lichaam, een effect verhogen dat in zowel mannen als vrouwen kan voorkomen. Deze gevolgen zijn over het algemeen milder dan die gezien met andere steroïden.

   

  Boldenone wordt undecylenate vaak voorgeschreven voor patiënten die spiermassa toe te schrijven aan bepaalde medische voorwaarden hebben verloren. De lange perioden van bedrust, of de lange periodes met ziekte kunnen een patiënt met een beduidend verminderde spiermassa verlaten. Het verbeteren van de spiergroei door het gebruik van milde steroïden, zoals boldenone undecylenate kan een patiënt helpen een volledige terugwinning sneller maken.

   

  Geschiedenis van Boldenone;

   

  Equipoise, ook gekend als Boldenone Undecylenate of EQ, is veterinaire die steroïden door ciba worden ontwikkeld, een vorm van lang-handelt injecteerbare dianabol te zijn. De bestemming was in de paard en veeindustrie. In het algemeen komt EQ in een olieopschorting die in dieren kan worden ingespoten om de 6 weken. Er is geen wettige die versie van boldenone undecylenate door om het even welke overheid overal in de wereld voor menselijk gebruik wordt goedgekeurd. Alle Equipoise op de markt is of van goedgekeurde veterinaire laboratoria of gemaakt in ondergrondse die laboratoria voor de zwarte markt worden bedoeld. Alhoewel het als veterinaire steroïden wordt bedoeld, is boldenone vrij krachtig wanneer gebruikt door mensen.


  Wat Equipoise is (Boldenone Undecylenate)?

   

  Wanneer u boldenone op papier bekijkt, kunt u zien het fundamenteel hetzelfde hormoon zoals dianabol, behalve één reusachtige verandering is. Het dianabolhormoon is 17AA voor mondeling gebruik, en heeft slechts een efficiënte 8 uurhalveringstijd wegens het. Equipoise gebrek de 17AA-groep maar heeft eigenlijk een zeer lange undecylenate esterketting in plaats daarvan in bijlage. Deze esterketting maakt zeer de oplosbare stof van de boldenoneolie, aan het punt waar in zijn ruwe vorm, alvorens wordt opgeschort in olie, boldenone undecylenate reeds een soort olieachtige substantie met de consistentie van stroop is.

  De enzymen in uw lever zullen uiteindelijk van de esterketting van het boldenonehormoon splijten, definitief vrijgevend het zodat het met androgen receptoren in uw spiercellen kan in wisselwerking staan.

   

  Wat zijn de bijwerkingen van equipoise?

   

  Equipoise is vrij mild met bijwerkingen, nog heeft het nog wat - enkel de manier om het even welke steroïden. Deze bijwerkingen zijn gemeenschappelijk voor de meeste steroïden: acne, de onnatuurlijke haargroei, olieachtige huid, voorstanderklier, heesheid of verdieping van stem, de onnatuurlijke haargroei, en ongebruikelijk haarverlies.

  Op van de grootste problemen met equipoise is het heeft gekend voor het veroorzaken van acne op de borst, rug en schoudergebieden. Daarom als u naar voren gebogen acne bent, zorg ervoor om antibacteriële en anti-acnezeep en lotion dagelijks te gebruiken.

  Een andere bijwerking die van aard anecdotisch is is de verhoging in eetlust, is dit gemeld door vele gebruikers in de industrie. De veelvoudige cliënten wie ik werk met hebben het constante honger en hunkeren naar gemeld, die te overwegen iets zijn als u met equipoise snijdt. Ik stel voor u met een lagere dosis EQ begint als u snijdt om mogelijke eetlustproblemen te controleren.

  Wat is de halveringstijd van boldenone undecylenate?

  Boldenone heeft een zeer lange halveringstijd, dag 14. Bovendien kan het in het lichaam maanden of zelfs jaren blijven en, daarom, niet voor gebruik tijdens actieve sportenseizoenen geadviseerd aangezien de gebruiker zeker is om positief te testen.

   

  Equipoise Scherpe Cyclus
   
  Week Equipoise Winstrol Cardarine
  GW-501516 Aromasin N2Guard
  1 600mgs/week 50mgs/day 20mgs/day 12.5mgs/day 7caps/day
  2 600mgs/week 50mgs/day 20mgs/day 12.5mgs/day 7caps/day
  3 600mgs/week 50mgs/day 20mgs/day 12.5mgs/day 7caps/day
  4 600mgs/week 50mgs/day 20mgs/day 12.5mgs/day 7caps/day
  5 600mgs/week 50mgs/day 20mgs/day 12.5mgs/day 7caps/day
  6 600mgs/week 50mgs/day 20mgs/day 12.5mgs/day 7caps/day
  7 600mgs/week 50mgs/day 20mgs/day 12.5mgs/day 7caps/day
  8 600mgs/week 50mgs/day 20mgs/day 12.5mgs/day 7caps/day
  9 600mgs/week - VAN 20mgs/day 12.5mgs/day 7caps/day
  10 600mgs/week - VAN 20mgs/day 12.5mgs/day 7caps/day
  11 600mgs/week - VAN 20mgs/day 12.5mgs/day 7caps/day
  12 600mgs/week - VAN 20mgs/day 12.5mgs/day 7caps/day
  Equipoise het Ophopen Cyclus
   
  Week Equipoise Testosteron
  Cypionate
   
  Dianabol Ostarine
  Mk-2866
   
  Aromasin N2Guard
  1 800mgs/wk 600mgs/wk 50mgs/day 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
  2 800mgs/wk 600mgs/wk 50mgs/day 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
  3 800mgs/wk 600mgs/wk 50mgs/day 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
  4 800mgs/wk 600mgs/wk 50mgs/day 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
  5 800mgs/wk 600mgs/wk 50mgs/day 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
  6 800mgs/wk 600mgs/wk 50mgs/day 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
  7 800mgs/wk 600mgs/wk 50mgs/day 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
  8 800mgs/wk 600mgs/wk 50mgs/day 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
  9 800mgs/wk 600mgs/wk - VAN 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
  10 800mgs/wk 600mgs/wk - VAN 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
  11 800mgs/wk 600mgs/wk - VAN 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
  12 800mgs/wk 600mgs/wk - VAN 25mgs/day 25mgs/day 7 kappen/dag
   
  Onze voordelen:
   
  Beste prijzen. Hoog - de kwaliteit betekent geen duurte. De producten die wij worden gemaakt in China hebben aangeboden, zodat die zijn zij veel goedkoper dan Genotropin of Humatrope in Europa wordt geproduceerd en de V.S. toe te schrijven aan lage productieuitgaven in China. Het grootste deel van onze klanten zijn bodybuilders en zij te hoeven niet om 500-800 $ voor 100 IU van Genotropin te besteden, zult u gelijke kwaliteit goedkoper 2-3 keer krijgen.
  Opslagvoorwaarden. Geproduceerd gebruikend liophilisationtechnologie (het vriesdrogen) en flesjes zijn vacuümverpakt - daarom kunnen onze producten buiten de koelkast zonder enige schade aan product worden opgeslagen.
  GMP certificatie. GMP is het meest vertrouwde op systeem van geneeskundecertificatie.
  Druk levering uit. Zoals u het weet is deze producten een breekbare substantie en moeten snel worden geleverd. Wij gebruiken diverse uitdrukkelijk om aan uw deur binnen 3-7 werkdagen zo spoediger te leveren aangezien wij kunnen.
  Het VRIJE VERSCHEPEN op 10+-uitrustingen. Als u tot 10 punten en meer opdracht geeft, kostenloos zal uw orde worden verscheept.
  Wij verschepen wereldwijd.
  ZEER discrete verpakking. Wij pakken zeer en vermelden binnen nooit discreet farmaceutische inhoud in. Om deze reden, tot nu toe hebben wij bijna NUL beslagleggingen leverend tot nu.
  Vrije reship in het geval van beslaglegging. Hoewel wij het zeer hoge tarief van de succeslevering - 100% aan de V.S. en het UK en 98% aan Europa hebben, kostenloos zullen wij reship uw pakket als het door douane heeft gegrepen.
  Bulkkorting en speciale termijnen voor resellers. Als u massa opnieuw verkopen of zou willen kopen, kunnen wij u voor nadere informatie verstrekken vrij aardige kortingen, pls contact Doris.
  Vrij overleg. Één van beiden u reeds is of niet nog onze klant, kunt u om een overleg vragen en uitvoerige adviezen krijgen over producten.
  Uitstekende klantenondersteuning. Dit is het ding wij van het trotsst zijn: u kunt ons van 8 AM aan 10 PM (de tijd van China) en tijdens dit periodeantwoord elke e-mail binnen 20 minuten gemiddeld bereiken. Controle het op dit ogenblik - CONTACTEER de V.S. als u om het even welke vragen hebt.

   

  De gele Zuivere Injectiebu Spier Pharma Boldenone Undecylenate EQ van Boldenona

  Contactgegevens
  Wuhan Body Biological Co.,Ltd

  Contactpersoon: Penny

  Tel.: +8613429837396

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten
  testosteron anabole steroïden

  Van de Testphen van het gewichtsverlies het Testosteron Anabool Steroid 1255-49-8 Testosteron Phenylpropinate

  62-90-8 het gezonde Testosteron Anabole Steroid Spier Propionaat van het de Bouwtestosteron

  Spier die Testosteron Sustanon 250 bereiken Poeder, het Anabole Testosteron van het Gewichtsverlies

  Poeder van Dianabol van het aardtestosteron het Anabole Steroid voor Gewichtsverlies

  Menselijke Peptide van het de Groeihormoon

  Peptide van het de Groeihormoon van HCG Menselijke 15 Minuten Snelle Zwangerschapstest 5000iu/Flesje

  Het efficiënte Witte Poeder van Freezed Ansomone, 96827-07-5 Spier de Bouwpeptides

  Injecteerbare Menselijke Peptide IGF lr3-1 1000mcg/Flesje lang-R3 Igtropin van het de Groeihormoon

  96827-07-5 Getropin, de Supplementen van de Spierehancement Riptropin HGH van 10iu/van het Flesje

  Injecteerbare Anabole Steroïden

  BU Vloeibare Boldenone Undecylenate, Gele Kleuren Steroid Injectie voor Bodybuilding

  Propionaat van Masteron het Gezonde Dromostanolone voor de Antizuiverheid van Oestrogeensteroïden 99%

  Steroïden van de Steroïdennandrolone Decanoate van USP Durabolin de Injecteerbare Anabole voor Gewichtsverlies

  Van het de Steroïdenpoeder van CAS 315-37-7 USP de Injecteerbare Anabole Steroïden van het Testosteronenanthate

  Vraag een offerte aan

  E-Mail | Sitemap

  Privacy Policy China Goed Kwaliteit testosteron anabole steroïden Leverancier. © 2017 - 2020 testosteroneanabolicsteroid.com. All Rights Reserved.