Zaal 4331, de 3de bouw, high-tech industrieterrein, yizhiweg, qingshan wuhan district, China
Thuis ProductenMondelinge Anabole Steroïden

Milde Dianabol Tbol Mondelinge Turinabol voor Vrouwen 40mg per tablet voor Anabool

Milde Dianabol Tbol Mondelinge Turinabol voor Vrouwen 40mg per tablet voor Anabool

  • Mild Dianabol Tbol Oral Turinabol for Women 40mg per tablet for Anabolic
  • Mild Dianabol Tbol Oral Turinabol for Women 40mg per tablet for Anabolic
  • Mild Dianabol Tbol Oral Turinabol for Women 40mg per tablet for Anabolic
  • Mild Dianabol Tbol Oral Turinabol for Women 40mg per tablet for Anabolic
  • Mild Dianabol Tbol Oral Turinabol for Women 40mg per tablet for Anabolic
 • Mild Dianabol Tbol Oral Turinabol for Women 40mg per tablet for Anabolic

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Hubei, China
  Merknaam: Turinabol
  Certificering: ISO9001, SGS
  Modelnummer: CAS 2446-23-3

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 fles, 100tablets
  Prijs: USD30
  Verpakking Details: Plastic fles
  Levertijd: 3-7 dagen
  Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, wechat, Alipay
  Levering vermogen: 350vials/kit
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Naam van het product: Turinabolpillen CAS: 2446-23-3
  Verschijning: Mondelinge Tabletten Specificatie: 40mg*100pcs
  Exportmarkt: De V.S., het UK, Frankrijk, Thailand, Brazilië… Betalingstermijnen: Van de van de geldgram, Western Union en bank overdracht
  Beleid: Reshippingsbeleid Functie: De spier verbetert, Gewichtsverlies
  Zuiverheid: 99% Andere Naam: Tbol

  Milde Dianabol Tbol Mondelinge Turinabol voor Vrouwen 40mg per tablet voor Anabool

   

  Geschiedenis van Turinabol:

   

  Turinabol (Chlorodehydromethyltestosterone, die ook als ‚Tbol‘ en Mondelinge Turinabol wordt bekend) is eigenlijk een gewijzigde vorm van Dianabol (Methandrostenolone), waardoor het eigenlijk een combinatie chemische structuren van Dianabol en Clostebol (4-chlorotestosterone) is. Vandaar vandaar dat is de daadwerkelijke chemische naam chlorodehydromethyltestosterone 4. De wijzigingen aan zijn chemische structuur staan het toe om niet aromatizable te zijn en een zeer lage androgene classificatie ook te bezitten, die waarschijnlijk is waarom Turinabol als ‚milde Dianabol‘ een bijnaam is gegeven.

   

  Hoewel Tbol een ongelooflijk verslag van geldige toepassing en veiligheid had uitgedrukt, in 1994 stopte Jenapharm productie. Dit was begin de jaren negentig een tijd toen de meerderheid van anabole steroïden was beëindigd en van markten allen over de wereld toe te schrijven aan het stijgende anti-steroid stigma tegelijkertijd getrokken. De stijgende hoeveelheden negatieve aandacht die op het gebruik van anabole steroïden in sporten worden gevestigd begin de jaren negentig hielpen het geval van Turinabol niet, en zijn lot tegelijkertijd was tegelijkertijd ook gelijkaardig aan veel andere anabole steroïden. Jenapharm werd uiteindelijk gekocht door Schering AG in 1996, maar hervatte niet de vervaardiging van Turinabol. De gestopte productie viel begin de jaren negentig met de details betreffende gesponsorde de staat van Oost-Duitsland samen het smeren van programma dat komt aan te steken, en zijn abrupte productiehalt naast het nieuws met betrekking tot het het smeren programma is waarschijnlijk wat tot de populaire houding onder atleten en bodybuilders bijdroeg dat Turinabol zeer geheimzinnige, speciale, en gewaardeerde anabole steroïden om was te verkrijgen.

   

  whatsapp: +8613429837396

   

  Chemische Kenmerken van Turinabol


  Zoals eerder vermeld, is Tbol in werkelijkheid een gewijzigde vorm van Dianabol (Methandrostenolone), waardoor het eigenlijk een combinatie chemische structuren van Dianabol en Clostebol (4-chlorotestosterone) is. Het bezit dezelfde algemene chemische structuur van Dianabol samen met chloorsubstitutie 4 die Clostebol bezit. Het resultaat is dat Tbol een veel milder hormoon dan zijn ouderhormoon Dianabol wordt. De wijzigingen aan zijn chemische structuur verwijderen de capaciteit voor het in Oestrogeen [2] kunnen worden gearomatiseerd, evenals tentoonstellend een veel zwakkere androgene sterkte. Turinabol bezit daarom een anabole classificatie van 54, en een zeer lage androgene classificatie van 6, makend zijn scheiding tussen anabole en androgene gevolgen verschillend en gunstig zeer [3]. Hoewel de anabole sterkte aanzienlijk minder dan de classificatie van Dianabol van 90 - 210 is, neigt de verschillende afstand tussen de anabole en androgene gevolgen van Turinabol veel gunstiger aan het individu te zijn.

   

  Turinaboldosering:

   

  Historisch, toont de atletische en bodybuilding verwante dosering volgens literatuur ons aan dat Turinabol door het Oostduitse gewichtheffenteam bij 10g per jaar (27mg per dag) werd gebruikt, en deze documentatie ook nota's dat de belangrijke Oostduitse sprinter neen meer dan 730mg per jaar (2mg per dag) werd beheerd.

   

  De dosissen van beginnersturnabol wordt voorgesteld bij 30-40mg per dag, terwijl de middengebruikers 50-80mg kunnen dagelijks gebruiken. De gevorderde en professionele bodybuilders kunnen 80-100mg gebruiken plus per dag, met sommige forums die dosissen die 150mg melden worden gebruikt. Nochtans, kunnen deze extremere dosissen bijwerkingen veroorzaken en andere androgens kunnen met betere aanwinsten worden gebruikt.

   

  De vrouwelijke Turinabol-dosissen zijn tussen 5-10mg per dag. Steroid misbruik in vrouwen, met extreme dosering kan permanente virilizationsymptomen, acne, agressie en masculinizing gevolgen veroorzaken.

   

  Turinabol heeft een halveringstijd van 16 uren. Dit wordt beschouwd als lang wanneer vergeleken bij andere mondelinge androgens. Dianabol, die structureel dicht verwant met Tbol is, heeft een halveringstijd van 4.5-6 bijvoorbeeld u. Als resultaat van deze lange halveringstijd, wordt het vereist om tweemaal te verdelen Tbol-geen dosering in per dag, maar de steroid gebruiker kan de volledige dagelijkse dosering per dag eens opnemen.

   

  Turinabolcycli en Gebruik


  Tbol wordt vaak gestapeld in combinatie met andere anabole steroïden, is dit toe te schrijven aan het die een milde samenstelling en natuurlijke testosteronniveaus in gebruikers vermindert is. Turinabol is het meest anabool of niet androgeen van steroïden, daarom wordt de massa die agenten bereikt goedgekeurd over Tbol. Dit vrij milde anabool wordt gebruikt tijdens scherpe fasen, het vette verliesperiodes en pre-wedstrijd bodybuilding.

   

  De Turinabolcycli kunnen uit het runnen van mondeling alleen bij tussen 40-60mg per dag 6-8 weken bestaan. Dit zal een aardige verhoging in sterkte geven, zal spier leunen en zal de steroid gebruiker toestaan om spiermassa te handhaven wanneer in een calorietekort. Het verhinderen van eiwitanalyse is een veelgevraagd wapen wanneer het krijgen aan het sublichaamsvet van 10% is het doel.

   

  De geavanceerdere stapels van Mondelinge Turinabol kunnen andere samenstellingen zoals betekenen; Het testosteron kan voor synergetische effecten worden gebruikt. Plotseling en lang estered Testosteronvoorbereidingen kan worden gebruikt. Het testosteronpropionaat bij 100mg spoot elke andere dag die met Turinabol 60mg per dag in 8 weken duurt is een uitstekende stapel voor magere spiermassa en het op dieet zijn voor de zomer.

  Tijdens langere cycli van Testosteron, bijvoorbeeld, gebruikend Testosteron Enanthate 12 weken, wordt mondeling geïntroduceerd voor de eerste 4-6 weken terwijl het Testosteron „schoppen in“. Dit is een termijn wordt gebruikt voor wanneer de stabiele bloedplasmaniveaus bij hun piek en aanwinsten in spiermassa zijn en de eiwitsynthese die bij hun het hoogst is.

   

  Turinabolwettigheid


  Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone) is als Programma III drug in het wetgeving gemaakte Gereguleerdee stoffenakte (CSA) wordt geclassificeerd, oorspronkelijk door het Anabole Steroid Controleakte van 1990 en in 1991 gepland onder CSA als Programma III de drug waardoor het bezit en het gebruik van anabole steroïden zijn wordt beschouwd als een misdadige inbreuk die.

   

  Het bezit van anabole steroïden draagt sancties van minstens 1 jaar in gevangenis en een boete $1.000 voor de eerste inbreuk van een individu in het kader van federale wet. Het verdelen in het kader van federale wet draagt een 5 jaargevangenisstraf en een boete $250.000. De tweede inbreuken verdubbelen de bovengenoemde sancties. Ongeacht federale wet, hebben de individuele staten ook de extra variërende wetten van de staat met betrekking tot het het onwettige gebruik en/of verdelen van gereguleerde stof (anabole steroïden) opgelegd.

   

  Mondelinge Turinabol is enigszins van unieke anabole steroïden. Specifiek, is Mondelinge Turinabol een kruis tussen Methandrostenolone en Clostebol. Dit voorziet steroïden van krachtige anabole actie terwijl tegelijkertijd het minimaliseren van androgene kenmerken. Mondelinge Turinabol draagt ook enigszins van een interessante geschiedenis achter het.

  D-Anabol 25 - koop 2 krijgen 1 FreeOral Turinabol eerst werd bevrijd door Jenapharm uit Oost-Duitsland in 1962. De steroïden zouden van een zeer hoge veiligheidsclassificatie voor decennia niet alleen onder mannen maar in vrouwen en zelfs kinderen in het therapeutische plaatsen genieten. Deze steroïden werden bewezen zeer efficiënt om in de inspanning te zijn om magere massa en beenmassa zonder strenge complicaties te bouwen of te beschermen. Nochtans, zou Mondelinge Turinabol aandacht wereldwijd in de jaren '90 bereiken toen het Oostduitse steroid schandaal openbare kennis werd.

   

  Vanaf 1974 tot 1989 was wat Oostduitse het Smeren Machine genoemd worden succesvol in het beheer van anabole steroïden aan zijn Olympische atleten geweest. Niet alleen bedrogen zij maar zij gingen met het weg aangezien de steroïden zoals Mondelinge Turinabol, tegelijkertijd niet op te sporen waren. Van het het Planonderzoek van de staat Thema 14,25 aangezien het officieel gekend was zou ook van epitestosterone tijdens deze periode gebruik maken om testosteronlezingen af te schuinen in drug het testen.

   

  Toen Mondelinge Turinabol zoals zijnd werd ontdekt zou een integraal onderdeel van het Oostduitse schandaal Jenapharm het product in 1994 beëindigen. Twee jaar later zou de farmaceutische krachtcentrale uit Duitsland Schering, makers van dergelijke steroïden zoals Primobolan, Testoviron en Proviron verwerven Jenapharm maar verkoos om Mondelinge Turinabol terug naar de markt niet te brengen. Vanaf toen zijn deze anabole steroïden nooit vervaardigd door een ware farmaceutische het samenstellen entiteit en geworden strikt zwarte markt ondergrondse anabole steroïden.

   

  Onze Pillen maken van een lijst:

   

  Productnaam Specificatie
  anavar 25mg*100's
  anavar 50mg*100's
  winstrol 50mg*100's
  winstrol 10mg*100's
  proviron (Mesterolone) 50mg*100's
  dianabol 25mg*100's
  turinabol 40mg*100's
  aromasin (exemestane) 25mg*100's
  anadroL 50mg*100's
  clomid 50mg*100's
  nolvadex (Tamoxifen) 20mg*100's
  arimidex (anastrozole) 1mg*100's
  clenbutrol 40ug*100's
  2,4-dnp 200mg*50s
  halotestin (Fluoxymesterone) 10mg*100's
  cialis 20mg*100's
  t3 50mcg*100's
  haanbommen 20mg+50mg (20mgcials+50mg viager) *100
  het meest methyltest 10mg*100's
  viagra 100mg*100's
  letrozole (femara) 2.5mg*100's

   

  Milde Dianabol Tbol Mondelinge Turinabol voor Vrouwen 40mg per tablet voor Anabool

  Contactgegevens
  Wuhan Body Biological Co.,Ltd

  Contactpersoon: Penny

  Tel.: +8613429837396

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten
  testosteron anabole steroïden

  Van de Testphen van het gewichtsverlies het Testosteron Anabool Steroid 1255-49-8 Testosteron Phenylpropinate

  62-90-8 het gezonde Testosteron Anabole Steroid Spier Propionaat van het de Bouwtestosteron

  Spier die Testosteron Sustanon 250 bereiken Poeder, het Anabole Testosteron van het Gewichtsverlies

  Poeder van Dianabol van het aardtestosteron het Anabole Steroid voor Gewichtsverlies

  Menselijke Peptide van het de Groeihormoon

  Peptide van het de Groeihormoon van HCG Menselijke 15 Minuten Snelle Zwangerschapstest 5000iu/Flesje

  Het efficiënte Witte Poeder van Freezed Ansomone, 96827-07-5 Spier de Bouwpeptides

  Injecteerbare Menselijke Peptide IGF lr3-1 1000mcg/Flesje lang-R3 Igtropin van het de Groeihormoon

  96827-07-5 Getropin, de Supplementen van de Spierehancement Riptropin HGH van 10iu/van het Flesje

  Injecteerbare Anabole Steroïden

  BU Vloeibare Boldenone Undecylenate, Gele Kleuren Steroid Injectie voor Bodybuilding

  Propionaat van Masteron het Gezonde Dromostanolone voor de Antizuiverheid van Oestrogeensteroïden 99%

  Steroïden van de Steroïdennandrolone Decanoate van USP Durabolin de Injecteerbare Anabole voor Gewichtsverlies

  Van het de Steroïdenpoeder van CAS 315-37-7 USP de Injecteerbare Anabole Steroïden van het Testosteronenanthate

  Vraag een offerte aan

  E-Mail | Sitemap

  Privacy Policy China Goed Kwaliteit testosteron anabole steroïden Leverancier. © 2017 - 2020 testosteroneanabolicsteroid.com. All Rights Reserved.