Zaal 4331, de 3de bouw, high-tech industrieterrein, yizhiweg, qingshan wuhan district, China
Thuis ProductenMondelinge Anabole Steroïden

Anavar Oxandrolone 25mg CAS 53-39-4 Mondelinge Anabole Steroïden voor Grote Spier

Anavar Oxandrolone 25mg CAS 53-39-4 Mondelinge Anabole Steroïden voor Grote Spier

  • Anavar Oxandrolone 25mg CAS 53-39-4 Oral Anabolic Steroids for Big Muscle
  • Anavar Oxandrolone 25mg CAS 53-39-4 Oral Anabolic Steroids for Big Muscle
  • Anavar Oxandrolone 25mg CAS 53-39-4 Oral Anabolic Steroids for Big Muscle
  • Anavar Oxandrolone 25mg CAS 53-39-4 Oral Anabolic Steroids for Big Muscle
  • Anavar Oxandrolone 25mg CAS 53-39-4 Oral Anabolic Steroids for Big Muscle
 • Anavar Oxandrolone 25mg CAS 53-39-4 Oral Anabolic Steroids for Big Muscle

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Hubei, China
  Merknaam: anavar pills
  Certificering: ISO9001, SGS
  Modelnummer: CAS 53-39-4

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1bottle, 100tablets
  Prijs: USD23
  Verpakking Details: Glasfles
  Levertijd: 3-7 dagen
  Betalingscondities: T/T, MoneyGram, Western Union, Wechat, Alipay
  Levering vermogen: 500vials/month
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Naam van het product: Anavarpillen Specificatie: 25mg*100tablets
  Verschijning: Witte pillen MOQ: 1bottle
  Exportmarkt: De V.S., het UK, Frankrijk, Thailand, Brazilië… Beleid: Reshippingsbeleid
  Betalingstermijnen: Geldgram, Western Union, Bankoverdracht Functie: Voor grote spier
  Zuiverheid: 99% whatsapp: +8613429837396

  Anavar Oxandrolone 25mg CAS 53-39-4 Mondelinge Anabole Steroïden voor Grote Spier

   

  Hoe werkt Anavar?

  Anavar, de van een handelsmerk voorzien naam van drugoxandrolone (a.k.a-oxandrin), is samengestelde steroïden die Raphael Pappo van Searle-Laboratoria (nu Pfizer Inc.) die oorspronkelijk worden gebouwd om spier-verspillende ziekten te behandelen. Pappo leidde tot de Anavar-steroïden in 1964 door dihydrotestosterone (DHT) te wijzigen, gebruikend een zuurstofatoom om koolstof 2 en methylation in positie te vervangen 17. Met deze één positie in de moleculaire structuur die worden veranderd, behandelt het lichaam DHT, een androgen hormoon, in plaats daarvan zoals testosteron, waarbij gebruikers worden toegestaan om magere spiermassa te bereiken, hun sterkte te verhogen, en lichaamsvet met de juiste dieet en trainingroutine te verliezen.

   

  wegens deze kosmetische/sterkte is de voordelen, Anavar vrij populair onder bodybuilders geworden. Deze voordelen worden slechts verbeterd door het feit dat oxandrolone weinig androgene bijwerkingen heeft (acne, haarverlies, leverziekte) terwijl nog anabool het blijven. De anabole gevolgen zijn bewezen door een groot volume van onderzoek, met inbegrip van één studie die toonde Anavar kan helpen verloren spiermassa terugkrijgen toe te schrijven aan brandwond-veroorzaakt katabolisme (1). Deze drug is ook bewezen om HIV patiënten te helpen significante verloren spiermassa herwinnen wanneer 20-80mg van Anavar elke dag (2) worden genomen.

   

  Nochtans, moet men vermelden dat oxandrolone slechte „als het ophopen“ steroïden onder mannelijke bodybuilders wordt beschouwd. Maar anderzijds, is het een zeer goede drug voor vrouwen die kijken om magere spiermassa toe te voegen. Nu wij de grondbeginselen van Anavar hebben behandeld en hoe het werkt, verder bespreek de voordelen, de bijwerkingen,/het sportengebruik, de dosering en de wettigheid die bodybuilding.

   

  whatsapp: +8613429837396

   

  Wat doet Anavar voor het Lichaam?


  Er zijn vele positieve resultaten die door een Anavar-cyclus kunnen worden bereikt, die zich van de spier-bouwende voordelen uitstrekken die wij reeds hebben besproken aan het helen van wonden. Zo heeft oxandrolone eigenlijk een verscheidenheid van voordelen voor zowel bodybuilders als medische patiënten. Neem een blik bij sommige gemeenschappelijke Anavar-hieronder resultaten.

   

  Vet Verlies

   

  Één reden waarom oxandrolone zulk een gebegeerde drug onder bodybuilders is is dat het in vette vermindering kan helpen. Een studie die van 2004 mensen van 60-87 jaar oud impliceren, die een dagelijkse Anavar dosering van 20mg handhaafde, toonde een merkbare vermindering van lichaamsvet over een 12 weekperiode. En 12 weken nadat de testonderwerpen ophielden gebruikend de drug, behielden zij 83% van hun verminderingen van totaal, boomstam, en uiterstevet (3). Een andere studie openbaarde dat de mensen van 40-60 jaar oud ook een significante hoeveelheid Anavar-gewichtsverlies (4) ervoeren.

   

  Helende Wonden

   

  Een weinig bekend voordeel van Anavar is dat het de capaciteit heeft om besnoeiingen en wonden te helpen sneller helen. In 2000, dienden de onderzoekers de drug aan ratten met wonden op hun ruggen toe en ontdekten dat oxandrolone wond helend (5) verbeterde.

   

  Betere Ademhalingsfunctie

   

  Anavar is getoond om longfunctie op te voeren en ademnood in patiënten met Tetraplegia (6) te verminderen, die verlamming als gevolg van een verwonding is waar één gedeeltelijk of totaal gebruik van hun lidmaten en torso verliest. Oxandrin verhoogt ook rode bloedceltellingen, die sommige duurzaamheidsatleten ertoe brengen met deze drug experimenteren om hun prestaties op te voeren.

   

  Stijgende Sterkte

   

  Een zeer populair gebruik voor Anavar impliceert het gebruiken van het om sterkte te verhogen. Het onderzoek van de zaag van 2012 brandde streng kinderen ervaart een verbetering van spiersterkte die maximaal vijf jaar post-brandwond (7) duurde. Een andere studie vanaf 2007 openbaarde dat „de spiersterkte beduidend“ in brandwondslachtoffers steeg toen oxandrolone en de oefening (8) werden gecombineerd.

   

  De spierbouw

   

  anavar-voor-mensen


  Zoals besproken in de inleiding, is Anavar niet algemeen gekend als massa-bouwende drug voor mannelijke atleten. Nochtans, kan het zeker hee de Bijwerkingen van Anavar?

   

  Één zeer aantrekkelijke kwaliteit van Anavar voor mensen is dat het zo ruw van bijwerkingen niet zoals andere mondelinge steroïden heeft. Dit is bijzonder interessant wanneer u van mening bent dat, in tegenstelling tot de meeste steroïden die c17alpha-alkylated (verhindert lever steroïden op te splitsen), oxandrolone geen ernstige hepatotoxic gevolgen zoals cholestatic hepatitis, hyperplasias, gezwellen, geelzucht en peliosis (14) levert.

  Het extra onderzoek brengt naar voren dat wanneer genomen bij lage dosissen, Anavar-de pillen worden goed-getolereerd en een lage kans hebben om virilization in wijfjes of leverproblemen (15) te veroorzaken. Shockingly, Anavar is zelfs getoond om een positief effect op alcohol-inbegrepen leverschade (16) te hebben wanneer toegevoegd aan standaardtherapie.

   

  Een ander punt over de bijwerkingen van Anavar is dat deze drug niet aromatiseert (bekeerling aan oestrogeen), betekenend mannelijke gebruikers vermijd op oestrogeen betrekking hebbende bijwerkingen zoals gynecomastia en waterbehoud. Het gebrek aan waterbehoud leidt tot spieraanwinsten die op oxandrolone worden schoon en droog „,“ zoals die door bodybuilders wordt beschreven gemaakt zijn die. Niettemin, is dit anabole steroïden en het kan opmerkelijke bijwerkingen, met inbegrip van het volgende hebben.

   

  Acne

  Als alle DHT-Afgeleide steroïden, kan oxandrin acne en olieachtige huid in gebruikers veroorzaken. Deze bijwerking is grotendeels afhankelijk van uw genetische neiging aan acne, met sommige mensen die dit probleem niet hebben bij allen. Voorts dankzij Anavar zijn de milde androgene eigenschappen, breakouts niet altijd een zorg. Nochtans, is de acne nog een mogelijkheid met oxandrolone, en zelfs een 9 éénjarigenjongen die voor vertraagde de groei geworden gezichtsacne van oxandrolone (17) werd behandeld. Het houden van uw huid schoon en droog is de beste manier te verhinderen breakouts wanneer op een Anavar-cyclus.

  Veranderde Lipidewaarden

  Één van de het meest-overzien bijwerkingen betreffende Anavar is dat het lipidewaarden op ongezonde niveaus kan veranderen. Dit is vooral waar wanneer de totale cholesterol en triglyceridewaarden drastisch worden veranderd, makend tot hartkwaal een mogelijkheid. Daarom worden de bodybuilders aangemoedigd die een bloedonderzoek vóór, tijdens en na een Anavar-cyclus wordt gedaan te krijgen.

   

  Haarverlies

  Het haarverlies is een ander gemeenschappelijke zijdeeffect van steroid derivaten van DHT. Opnieuw, zal de geneticafactor zwaar in dit en Anavar minder waarschijnlijk haarverlies veroorzaken dan de meeste andere DHT-derivaten. Maar zij die voor mannelijke patroonkaalheid ontvankelijk gemaakt zijn zullen hun kansen wanneer het gebruiken van oxandrolone nemen. Tijdens een Anavar-cyclus voor mensen, zullen sommige gebruikers met Finasteride of Propecia aanvullen. Maar men moet zorgvuldig zijn wanneer dit het doen omdat dit tot het hormonale saldo kan bijdragen dat Anavar reeds veroorzaakt.

   

  Ruwe Training „Pompen“

  De mondelinge steroïden zoals Anavar zijn algemeen gekend voor het veroorzaken van een training/steroid „pomp,“ die een effect is dat door de verhoogde hoeveelheid rode bloedcellen in het lichaam wordt gecreeerd. Hulp van dit draagt de verhoogde bloedvolume meer zuurstof door zijn lichaam en maakt tot hen energieker gevoel. Nochtans, kan dit proces het intense pompen ook veroorzaken voelend in bepaalde delen van het lichaam (d.w.z. achter, bicepsen, kinnen) tijdens trainingen. En soms zijn deze pompen zo pijnlijk dat de bodybuilders hun training kunnen zelfs niet beëindigen. In dit geval, wordt geadviseerd om met 3-5mg van taurine aan te vullen dagelijks en hun Anavar-dosering te verminderen.

   

  Milde Levergiftigheid

  Zoals eerder besproken, tart oxandrolone de typische leverproblemen die de meeste gebruikers met c17alpha-Alkylated steroïden ervaren. Nochtans, moet dat niet zeggen de leverproblemen geen zorg met deze drug zijn. Anavar is nog mondelinge steroïden die ernstig, vooral betreffende dagelijkse dosering en cycluslengte moeten worden genomen.

   

  Onze Pillenlijsten:

   

  Productnaam Specificatie
  anavar 25mg*100's
  anavar 50mg*100's
  winstrol 50mg*100's
  winstrol 10mg*100's
  proviron (Mesterolone) 50mg*100's
  dianabol 25mg*100's
  turinabol 40mg*100's
  aromasin (exemestane) 25mg*100's
  anadroL 50mg*100's
  clomid 50mg*100's
  nolvadex (Tamoxifen) 20mg*100's
  arimidex (anastrozole) 1mg*100's
  clenbutrol 40ug*100's
  2,4-dnp 200mg*50s
  halotestin (Fluoxymesterone) 10mg*100's
  cialis 20mg*100's
  t3 50mcg*100's
  haanbommen 20mg+50mg (20mgcials+50mg viager) *100
  het meest methyltest 10mg*100's
  viagra 100mg*100's
  letrozole (femara) 2.5mg*100's

   

  Anavar Oxandrolone 25mg CAS 53-39-4 Mondelinge Anabole Steroïden voor Grote Spier

  Contactgegevens
  Wuhan Body Biological Co.,Ltd

  Contactpersoon: Penny

  Tel.: +8613429837396

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten
  testosteron anabole steroïden

  Van de Testphen van het gewichtsverlies het Testosteron Anabool Steroid 1255-49-8 Testosteron Phenylpropinate

  62-90-8 het gezonde Testosteron Anabole Steroid Spier Propionaat van het de Bouwtestosteron

  Spier die Testosteron Sustanon 250 bereiken Poeder, het Anabole Testosteron van het Gewichtsverlies

  Poeder van Dianabol van het aardtestosteron het Anabole Steroid voor Gewichtsverlies

  Menselijke Peptide van het de Groeihormoon

  Peptide van het de Groeihormoon van HCG Menselijke 15 Minuten Snelle Zwangerschapstest 5000iu/Flesje

  Het efficiënte Witte Poeder van Freezed Ansomone, 96827-07-5 Spier de Bouwpeptides

  Injecteerbare Menselijke Peptide IGF lr3-1 1000mcg/Flesje lang-R3 Igtropin van het de Groeihormoon

  96827-07-5 Getropin, de Supplementen van de Spierehancement Riptropin HGH van 10iu/van het Flesje

  Injecteerbare Anabole Steroïden

  BU Vloeibare Boldenone Undecylenate, Gele Kleuren Steroid Injectie voor Bodybuilding

  Propionaat van Masteron het Gezonde Dromostanolone voor de Antizuiverheid van Oestrogeensteroïden 99%

  Steroïden van de Steroïdennandrolone Decanoate van USP Durabolin de Injecteerbare Anabole voor Gewichtsverlies

  Van het de Steroïdenpoeder van CAS 315-37-7 USP de Injecteerbare Anabole Steroïden van het Testosteronenanthate

  Vraag een offerte aan

  E-Mail | Sitemap

  Privacy Policy China Goed Kwaliteit testosteron anabole steroïden Leverancier. © 2017 - 2020 testosteroneanabolicsteroid.com. All Rights Reserved.