Zaal 4331, de 3de bouw, high-tech industrieterrein, yizhiweg, qingshan wuhan district, China
Thuis ProductenMenselijke Peptide van het de Groeihormoon

Peptide van het de Groeihormoon van 12IU Genotropin HGH Menselijke voor het Bevorderen van Spier

Peptide van het de Groeihormoon van 12IU Genotropin HGH Menselijke voor het Bevorderen van Spier

  • 12IU Genotropin HGH Human Growth Hormone Peptide for Promoting Muscle
  • 12IU Genotropin HGH Human Growth Hormone Peptide for Promoting Muscle
  • 12IU Genotropin HGH Human Growth Hormone Peptide for Promoting Muscle
  • 12IU Genotropin HGH Human Growth Hormone Peptide for Promoting Muscle
  • 12IU Genotropin HGH Human Growth Hormone Peptide for Promoting Muscle
 • 12IU Genotropin HGH Human Growth Hormone Peptide for Promoting Muscle

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Hubei, China
  Merknaam: Genotropin HGH
  Certificering: ISO9001, SGS
  Modelnummer: menselijk de groeihormoon

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 12IU per doos
  Prijs: USD80
  Verpakking Details: Plastic fles
  Levertijd: 3-7 dagen
  Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, wechat, Alipay
  Levering vermogen: 400vials/month
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Naam van het product: Genotropin HGH Effect: Het bevorderen van spier, verliesgewicht, anti-veroudert
  Specificatie: 12iu per pen Verschijning: wit poeder droog-Freezed
  Exportmarkt: De V.S., het UK, Thailand, Brazilië, Frankrijk Zuiverheid: 99%
  Betalingstermijnen: Geldgram, Western Union, Bankoverdracht Beleid: Reshippingsbeleid
  MOQ: 1 doos whatsapp: +8613429837396

  Peptide van het de Groeihormoon van 12IU Genotropin HGH Menselijke voor het Bevorderen van Spier

   

  wat is Genotropin?

   

  Genotropin is een vorm van menselijk de groeihormoon belangrijk voor de groei van beenderen en spieren.

  Genotropin wordt gebruikt om de groeimislukking in kinderen en volwassenen te behandelen die natuurlijk de groeihormoon niet hebben. Dit omvat mensen met korte gestalte toe te schrijven aan Keerdersyndroom, syndroom prader-Willi, loopt de korte gestalte bij geboorte zonder de groei, en andere oorzaken de achterstand in.

  Genotropin kan ook voor doeleinden niet worden gebruikt in deze medicijngids die worden vermeld.

   

  Belangrijke Informatie


  U zou geen Genotropin moeten gebruiken als u kanker, diabetesretinopathy hebt, of als u voor syndroom wordt behandeld prader-Willi en u bent te zwaar of hebt strenge ademhalingsproblemen. U zou niet deze geneeskunde moeten gebruiken als u een ernstige ziekte toe te schrijven aan longmislukking of complicaties van recente chirurgie, verwonding, of medisch trauma hebt.

   

  whatsapp: +8613429837396

   

  Hoe zou ik Genotropin moeten gebruiken?


  Uw dosis en merk somatropin, en hoe vaak u het zult afhangen van de voorwaarde gebruikt u behandelen. Volg alle richtingen op uw voorschriftetiket en lees alle medicijngidsen of instructiebladen. Gebruik precies de geneeskunde zoals geleid.

  Genotropin wordt ingespoten in een spier of onder de huid. Een Gezondheidszorgverlener kan u onderwijzen hoe te om het medicijn door zich behoorlijk te gebruiken.

  Lees en volg zorgvuldig om het even welke die Instructies voor Gebruik van uw geneeskunde wordt voorzien. Gebruik geen Genotropin als u alle instructies voor juist gebruik niet begrijpt. Vraag uw arts of apotheker als u vragen hebt.

   

  Bereid uw injectie voor slechts wanneer u bereid bent om het te geven. Schud niet de geneeskunde. Gebruik niet als de geneeskunde kijkt bewolkt, kleuren, veranderd of deeltjes daarin heeft. Oproepen uw apotheker voor nieuwe geneeskunde.

  Als uw geneeskunde met een spuit, een patroon, of een injectiepen komt, gebruik slechts dat apparaat om uw geneeskunde te geven.

  U kunt frequente medische tests nodig hebben.

  Volg om het even welk die dieetplan voor u door uw arts of voedingsadviseur wordt gecreeerd helpen uw voorwaarde controleren.

  Hoe u opslaat zal deze geneeskunde afhangen van het Genotropin-merk en de verdunner u gebruikt. Vraag uw apotheker of hebt u om het even welke vragen over juiste opslag van uw medicijn.

  Wegwerp over weg ging om het even welke Genotropin nadat de vervaldatum op het etiket heeft overgegaan.

  Gebruik een naald en een spuit slechts eenmaal en plaats hen dan in een puncture-proof „sharps“ container. Volg staat of lokale wetten over hoe te om deze container weg te doen. Blijf het van het bereik van kinderen en huisdieren weg.

   

  Wat gebeurt als ik een dosis mis?


  Gebruik de geneeskunde zodra u kunt, maar sla de gemiste dosis over als het bijna tijd voor uw volgende dosis is. Gebruik in één keer twee dosissen niet.

  Oproepen uw arts als u meer dan 3 dosissen op een rij mist.

   

  Wat gebeurt als I-overdosis?


  Streef noodsituatie naar medische aandacht of roep de VergiftHulpdienst op.

  De overdosis kan trillingen veroorzaken of schuddend, zweet de koude, verhoogde honger, hoofdpijn, slaperigheid, zwakheid, duizeligheid, snelle hartslag, en misselijkheid. De overdosis op lange termijn kan de bovenmatige groei veroorzaken.

   

  Wat zou ik terwijl het gebruiken van Genotropin moeten vermijden?


  Als u Zorbtive gebruikt om kort darmsyndroom te behandelen, vermijd drinkend vruchtensappen of sodadranken.

  Vermijd drinkend alcohol als u kort darmsyndroom hebt. De alcohol kan uw maag irriteren en kon uw voorwaarde slechter maken.

   

  Genotropin bijwerkingen


  Krijg noodsituatie medische hulp als u tekens van een allergische reactie hebt: bijenkorven; moeilijke ademhaling; het zwellen van uw gezicht, lippen, tong, of keel.

  De ernstige ademhalingsproblemen kunnen in patiënten met syndroom voorkomen prader-Willi die Genotropin gebruiken. Als u syndroom prader-Willi hebt, roep onmiddellijk uw arts als u tekens van long of ademhalingsproblemen zoals dyspnoe, het hoesten, of het nieuwe of verhoogde snurken ontwikkelt.

  Roep in een keer ook uw arts als u hebt:

  pijn in uw knieën of heupen, die met slap lopen;

  oorpijn, het zwellen, warmte, of drainage;

  verdoofdheid of het tintelen in uw pols, hand, of vingers;

  het strenge zwellen of puffiness in uw handen en voeten;

  pijn of het zwellen in uw verbindingen;

  pancreatitis--strenge pijn in uw het hogere maag uitspreiden aan uw rug, misselijkheid en het braken;

  hoge bloedsuiker--verhoogde dorst, verhoogde urination, droge mond, fruitige ademgeur;

  verhoogde druk binnen de schedel--strenge hoofdpijnen, die in uw oren, duizeligheid, misselijkheid, visieproblemen, pijn achter uw ogen bellen; of

  tekens van een bijnierprobleem--extreme zwakheid, strenge duizeligheid, gewichtsverlies, veranderingen in huidkleur, die zeer zwak of vermoeid voelen.

   

  Toepassingen:

   

  Het de groeihormoon zou niet moeten worden gebruikt om hoogte in kinderen te verhogen nadat de de groeiplaten hebben gesloten.

  Het de groeihormoon zou niet in patiënten met diabetes moeten worden gebruikt die bepaalde soorten diabetesretinopathy (oogproblemen) hebben.

  Het de groeihormoon zou niet in patiënten moeten worden gebruikt die onlangs met kanker, met kanker zijn gediagnostiseerd, of die voor kanker worden behandeld. De deficiëntie van het de groeihormoon kan door hersenentumors worden veroorzaakt. Zo, zou de aanwezigheid van deze hersenentumors moeten worden uitgesloten alvorens de behandeling is begonnen. Het de groeihormoon zou niet moeten worden gebruikt als men toont dat een vorige hersenentumor is teruggekomen of groter geworden.

  Het de groeihormoon zou niet in patiënten moeten worden gebruikt die wegens chirurgie, trauma, of ademhalingsmislukking kritisch ziek zijn.

  Het de groeihormoon zou niet in kinderen met syndroom moeten worden gebruikt prader-Willi die zeer te zwaar zijn of strenge ademhalingsproblemen hebben.

  GENOTROPIN zou niet door patiënten moeten worden gebruikt die een allergie of een slechte reactie op somatropin of om het even welke andere ingrediënten in GENOTROPIN hebben gehad. In het geval van een allergische reactie, streef naar snelle medische aandacht.

  Sommige patiënten hebben mellitus diabetes terwijl het nemen van GENOTROPIN ontwikkeld. De dosering van diabetesgeneesmiddelen kan tijdens de groeihormoonbehandeling moeten worden aangepast. De patiënten zouden zorgvuldig op moeten worden gelet als het de groeihormoon samen met glucocorticoid therapie en/of andere drugs wordt gegeven die door het lichaam op dezelfde manier worden verwerkt.

  In de overlevenden van kinderjarenkanker, kan de behandeling met de groeihormoon het risico van een nieuwe tumor, in het bijzonder bepaalde goedaardige hersenentumors verhogen. Dit risico kan in patiënten hoger zijn die met schedelstraling werden behandeld. Ook, zouden de patiënten en hun artsen regelmatig huidveranderingen moeten controleren.

  Een klein die aantal patiënten met de groeihormoon wordt behandeld heeft verhoogde druk in de hersenen gehad. Dit kan hoofdpijnen en problemen met visie veroorzaken. De behandeling zou moeten in deze patiënten worden tegengehouden en worden geherwaardeerd. De patiënten met Keerdersyndroom en syndroom prader-Willi kunnen op hoger risico zijn om verhoogde druk in de hersenen te ontwikkelen.

  De schildklierfunctie zou regelmatig tijdens de therapie van het de groeihormoon moeten worden gecontroleerd. De de vervangingstherapie zou van het schildklierhormoon moeten zijn begonnen of worden aangepast indien nodig.

  De patiënten met de groeihormoon regelmatig lage serumcortisol niveaus en/of de behoefte moeten worden behandeld zouden worden gecontroleerd om de dosis glucocorticoids te verhogen die zij nemen.

  In kinderen die de snelle groei ervaren, kan zich de kromming van de stekel ontwikkelen of verergeren. Dit wordt ook genoemd scoliose. De patiënten met scoliose zouden moeten worden gecontroleerd regelmatig om ervoor te zorgen hun scoliose niet slechter tijdens hun therapie van het de groeihormoon wordt.

   

  Onze Voordelen:

   

  Beste prijzen. Hoog - de kwaliteit betekent geen duurte. De producten die wij worden gemaakt in China hebben aangeboden, zodat die zijn zij veel goedkoper dan Genotropin of Humatrope in Europa wordt geproduceerd en de V.S. toe te schrijven aan lage productieuitgaven in China. Het grootste deel van onze klanten zijn bodybuilders en zij te hoeven niet om 500-800 $ voor 100 IU van Genotropin te besteden, zult u gelijke kwaliteit goedkoper 2-3 keer krijgen.
  Opslagvoorwaarden. Geproduceerd gebruikend liophilisationtechnologie (het vriesdrogen) en flesjes zijn vacuümverpakt - daarom kunnen onze producten buiten de koelkast zonder enige schade aan product worden opgeslagen.
  GMP certificatie. GMP is het meest vertrouwde op systeem van geneeskundecertificatie.
  Druk levering uit. Zoals u het weet is deze producten een breekbare substantie en moeten snel worden geleverd. Wij gebruiken diverse uitdrukkelijk om aan uw deur binnen 3-7 werkdagen zo spoediger te leveren aangezien wij kunnen.
  Het VRIJE VERSCHEPEN op 10+-uitrustingen. Als u tot 10 punten en meer opdracht geeft, kostenloos zal uw orde worden verscheept.
  Wij verschepen wereldwijd.
  ZEER discrete verpakking. Wij pakken zeer en vermelden binnen nooit discreet farmaceutische inhoud in. Om deze reden, tot nu toe hebben wij bijna NUL beslagleggingen leverend tot nu.
  Vrije reship in het geval van beslaglegging. Hoewel wij het zeer hoge tarief van de succeslevering - 100% aan de V.S. en het UK en 98% aan Europa hebben, kostenloos zullen wij reship uw pakket als het door douane heeft gegrepen.
  Bulkkorting en speciale termijnen voor resellers. Als u massa opnieuw verkopen of zou willen kopen, kunnen wij u voor nadere informatie verstrekken vrij aardige kortingen, pls contact Doris.
  Vrij overleg. Één van beiden u reeds is of niet nog onze klant, kunt u om een overleg vragen en uitvoerige adviezen krijgen over producten.
  Uitstekende klantenondersteuning. Dit is het ding wij van het trotsst zijn: u kunt ons van 8 AM aan 10 PM (de tijd van China) en tijdens dit periodeantwoord elke e-mail binnen 20 minuten gemiddeld bereiken. Controle het op dit ogenblik - CONTACTEER de V.S. als u om het even welke vragen hebt.

   

  Peptide van het de Groeihormoon van 12IU Genotropin HGH Menselijke voor het Bevorderen van Spier

  Contactgegevens
  Wuhan Body Biological Co.,Ltd

  Contactpersoon: Penny

  Tel.: +8613429837396

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten
  testosteron anabole steroïden

  Van de Testphen van het gewichtsverlies het Testosteron Anabool Steroid 1255-49-8 Testosteron Phenylpropinate

  62-90-8 het gezonde Testosteron Anabole Steroid Spier Propionaat van het de Bouwtestosteron

  Spier die Testosteron Sustanon 250 bereiken Poeder, het Anabole Testosteron van het Gewichtsverlies

  Poeder van Dianabol van het aardtestosteron het Anabole Steroid voor Gewichtsverlies

  Menselijke Peptide van het de Groeihormoon

  Peptide van het de Groeihormoon van HCG Menselijke 15 Minuten Snelle Zwangerschapstest 5000iu/Flesje

  Het efficiënte Witte Poeder van Freezed Ansomone, 96827-07-5 Spier de Bouwpeptides

  Injecteerbare Menselijke Peptide IGF lr3-1 1000mcg/Flesje lang-R3 Igtropin van het de Groeihormoon

  96827-07-5 Getropin, de Supplementen van de Spierehancement Riptropin HGH van 10iu/van het Flesje

  Injecteerbare Anabole Steroïden

  BU Vloeibare Boldenone Undecylenate, Gele Kleuren Steroid Injectie voor Bodybuilding

  Propionaat van Masteron het Gezonde Dromostanolone voor de Antizuiverheid van Oestrogeensteroïden 99%

  Steroïden van de Steroïdennandrolone Decanoate van USP Durabolin de Injecteerbare Anabole voor Gewichtsverlies

  Van het de Steroïdenpoeder van CAS 315-37-7 USP de Injecteerbare Anabole Steroïden van het Testosteronenanthate

  Vraag een offerte aan

  E-Mail | Sitemap

  Privacy Policy China Goed Kwaliteit testosteron anabole steroïden Leverancier. © 2017 - 2020 testosteroneanabolicsteroid.com. All Rights Reserved.