Zaal 4331, de 3de bouw, high-tech industrieterrein, yizhiweg, qingshan wuhan district, China
Thuis ProductenMenselijke Peptide van het de Groeihormoon

Taitropin HGH 100iu voor anti-Veroudert Menselijke Peptide van het de Groeihormoon

Taitropin HGH 100iu voor anti-Veroudert Menselijke Peptide van het de Groeihormoon

  • Taitropin HGH 100iu for Anti-aging Human Growth Hormone Peptide
  • Taitropin HGH 100iu for Anti-aging Human Growth Hormone Peptide
  • Taitropin HGH 100iu for Anti-aging Human Growth Hormone Peptide
  • Taitropin HGH 100iu for Anti-aging Human Growth Hormone Peptide
  • Taitropin HGH 100iu for Anti-aging Human Growth Hormone Peptide
 • Taitropin HGH 100iu for Anti-aging Human Growth Hormone Peptide

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Hubei, China
  Merknaam: Taiptropin HGH
  Certificering: ISO9001, SGS
  Modelnummer: Taitropin Hgh

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1kit, 100iu
  Prijs: USD50
  Verpakking Details: Glasfles
  Levertijd: 3-7 dagen
  Betalingscondities: T/T, MoneyGram, Western Union, Bitcoin
  Levering vermogen: 500kits per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Naam van het product: Taitropin Hgh Specificatie: 10iu/vial 10vials/kit 100iu/kit
  Verschijning: Het wit freezed poeder MOQ: 1kit
  Exportmarkt: De V.S., het UK, Frankrijk, Thailand, Brazilië… Beleid: Reshippingsbeleid
  Betalingstermijnen: Geldgram, de Western Union, Bankoverdracht, Bitcoin Functie: Voor grote spier, anti-veroudert
  Zuiverheid: 99% whatsapp: +8613429837396

  Taitropin HGH 100iu voor anti-Veroudert Menselijke Peptide van het de Groeihormoon

   

  Basisinformatie:

   

  De studies zijn uitgevoerd op de gevolgen en de voordelen van HGH-injecties; de volledigste studie werd gedaan door Dr. Rudman en werd gepubliceerd in New England Journal van Geneeskunde op 5,1990 Juli. Het dagboek rapporteerde dat de mensen die HGH-injecties hadden genomen een 8,8 percentenaanwinst in magere spiermassa en een 14 percentendaling van lichaamsvet - zonder enige verandering in dieet of activiteit hadden getoond!
  Als u alle studies bekijkt die op injectietherapie zijn uitgevoerd zult u de volgende lijst van feiten vinden die de voordelen van HGH aantonen:


  14% de gemiddelde daling van vette gemiddelde stijging 8,8% in spier en mager lichaam structureert Betere huidtextuur resulterend in een meer jeugdige verschijning Minder huidrimpels
  De verhoogde beendichtheid, omkering van osteoporose het Snellere helen van om het even welk type van verwonding, breuk, of verwonden verbeterde zeer immuniteit en de weerstand tegen besmetting verbeterde hersenenfunctie, behoud van verstand met het verouderen Verbetering in Alzheimer en Betere het geslachtsaandrijving van Parkinson syndromen


  Verbetering in algemene fysiek en geestelijk goed - zijnd Betere oefeningstolerantie Betere stemming, met minder depressie en moeheid Betere hart en nierverwijdering van de functie Grotere hartoutput van cellulite.

   

  Het gebruik van het de groeihormoon vereist tijd diepgaande studie, maar een snelle gids kan hier beginnen. GH werkt eigenlijk door IGF1 in de lever vrij te geven. Het wordt gebruikt medisch in kinderen die hypo-pitutary beïnvloed zijn, resulterend in de belemmerde groei. Als more and more die is zich worden gebruikt om tegen het verspillen van ziekten (AIDS kanker om) te verzetten
  samen met Anabole Steroïden (AS). Ook wordt rejuvination en leeftijd/de jeugd de restauratie populaire rationalisatie
  voor het gebruiken van GH; zoals het aan oorzakenhuid wordt gemeld, haar, spijkers, om leeftijd te zijn bestand op het gebruik van GH, samen met herstelde algemene kracht.

   

   

  whatsapp: +8613429837396

   

  HGH-Effect:

   

  Het menselijke de groeihormoon kan in grotere dosissen worden ingespoten om gewichtsverlies te bevorderen en spiergrootte te verhogen terwijl de kleine dosissen voor algemene terugwinning, gezondheid kunnen worden gebruikt en het anti-veroudert proces aansteken. Weldra, is er een het groeien lijst van voordelen van HGH-behandeling in kinderen, adolescenten en volwassenen, zoals:

   

  1. Verhoogde Spiersterkte


  Het menselijke de groeihormoon is gekend om fysieke capaciteit individuen door het bevorderen van collageensynthese in de skeletachtige spier en de pezen, stijgende spiersterkte en het verbeteren van oefeningsprestaties te verbeteren dientengevolge.

   

  In het Internationale Dagboek van Endocrinologie, werd een studie met 14 gezonde mensen op de leeftijden van 50 tot 70 willekeurig verdeeld in twee groepen. Zeven onderwerpen waren beheerde HGH-therapie met zeven placeboonderwerpen, en zij werden opnieuw beoordeeld na zes maanden. Na zes maanden, was er een aanzienlijke toename in de de ontvankelijkheidsspieren van de beenpers in de groep van het de groeihormoon.

   

  Globaal, besloot de studie een verhoogde spiersterkte in het lagere lichaam nadat het menselijke de groeihormoon bij gezonde mensen werd beheerd. In HGH-Ontoereikende volwassenen, deelnemers die beheerde HGH-therapie waren op lange termijn ervoer normalisatie van spiersterkte, verbeterde oefeningscapaciteit, en verbeterde warmteregeling en lichaamssamenstelling. (2)

   

  2. Het betere Breuk Helen


  Talrijk van de lokale groei factoren en hormonen zijn de oorzaak van het regelen van mineraal en benen metabolisme, samen met breuk het helen uit. Het beleid van menselijk de groeihormoon is getoond om de regeneratie te versnellen die van been, tot het maakt een essentieel onderdeel van been het helen. Het toepassen van de groeifactoren als igf-1 is gekend om het metabolisme van been te bevorderen.

   

  In een studie die in het dagboekbeen wordt gepubliceerd, werd het de groeihormoon systemisch toegepast op recombinante species-specific ratten door onderhuidse injecties en werd vergeleken bij de placebogroep. Dientengevolge, openbaarde de lokale toepassing van de de groeifactor een sterker effect op breuk die dan de systemische menselijke injectie van het de groeihormoon heelt. Deze observaties stellen voor dat de lokale toepassing van de groeihormoon breuk het helen beduidend zonder systemische nadelige gevolgen versnelt. (3)

   

  Het menselijke de groeihormoon speelt een essentiële rol in de reparatie van slijtage en scheur en bevordert het helen. De onderzoekers hebben de gunstige gevolgen van HGH in beduidend het verbeteren van het helen van verwondingen en wonden gemeld. Een willekeurig verdeelde, gecontroleerde, dubbel-verblinde studie zes maanden van HGH-therapie of de placebo bij 28 gezonde oudere mensen met laag basislijnplasma igf-1 werd uitgevoerd bij de Universiteit van het Ministerie van Californië van Geneeskunde. Dientengevolge, hadden de gezonde oudere mensen die beheerd de groeihormoon waren collageendeposito tijdens het wond-helend proces verbeterd, dat het helende proces helpt versnellen. (4)

   

  3. Verbeterd Gewichtsverlies


  De zwaarlijvige individuen hebben reactie op de stimuliversie van het de groeihormoon beperkt, en na succesvolle vermindering van gewicht, kan de ontvankelijkheid van het de groeihormoon gedeeltelijk of volledig zijn. Het de groeihormoon versnelt lipolysis, de analyse van lipiden en impliceert hydrolyse van triglyceride in glycerol en vrije vetzuren, en de geschade afscheiding van menselijk de groeihormoon leidt tot verlies van lipolytic effect.

   

  De de dieetbeperkingen en gevolgen van de de groeihormoonbehandeling voor anabole en lipolytic acties evenals de veranderingen in de afscheidingen en de insuline van het de groeihormoon werden in een studie onderzocht die in Hormoononderzoek wordt gepubliceerd. Vierentwintig zwaarlijvige deelnemers waren op een hypocaloric dieet en behandelden met recombinant menselijk de groeihormoon of een placebo in dubbel-verblind, 12 week willekeurig verdeelde studie. Dientengevolge, veroorzaakte de de groeihormoonbehandeling een 1,6 vouwenverhoging van gewichtsverlies, met het grootste verlies dat diepgeworteld vet in vergelijking met de placebo is.

   

  In de placebogroep, werd de magere lichaamsmassa verloren, terwijl de magere lichaamsmassa in de groep van het de groeihormoon werd bereikt. Deze studie suggereert dat in zwaarlijvige deelnemers die een warmte-beperkingsdieet eten, versnelt het de groeihormoon het verlies van lichaamsvet en verbetert de afscheiding van het de groeihormoon. Aldus, kan het menselijke de groeihormoon een therapeutische rol dienen om zwaarlijvige mensen te helpen gewicht verliezen. (5)

   

  4. Sterkere Beenderen


  De slijmachtige klier bevordert de versie van de groeihormoon en is essentieel voor het regelen van de beengroei, vooral tijdens puberteit. Het de groeihormoon bevordert de productie van igf-1, die in de lever wordt veroorzaakt en in het bloed vrijgegeven. Met leeftijd, vermindert het menselijke de groeihormoon en kan de oorzaak van oudere individuen die zijn kunnen om geen been snel vormen of vervangen. Het IGF-1/growth hormoonduo bevordert been-zichvormende en been-resorbing cellen, die tot verhoogde beenmassa leiden. (6)

   

  5. Verminderd Hart- en vaatziekterisico


  De volwassenen die hormoon-ontoereikende de groei zijn hebben een verhoogd risico voor hart- en vaatziekte, die tot verminderde levensverwachting leidt. In Zweden, werden 104 patiënten die hormoon-ontoereikende de groei zijn bestudeerd voor hart- en vaatziekterisico. Deze patiënten hadden hogere van het lichaamsmassa en triglyceride concentraties in vergelijking met controles. Deze resultaten stellen voor lipoprotein het metabolisme door de deficiëntie van het de groeihormoon wordt veranderd, die het risico voor hart- en vaatziekte verhoogt.

   

  Onze Producten:

   

  Testosteronacetaat Trenboloneacetaat MGF
  Testosteron Cypionate Trenbolone Enanthate PINmgf
  Testosteron Decanoate Boldenoneacetaat Cjc-1295
  Testosteron Enanthate Boldenone undecylenate CJC-1295 DAC
  Testosteron Isocaproate Boldenone Cypionate PT-141
  Testosteron Phenylpropionate Boldenonepropionaat Melanotan-1
  Testosteronpropionaat Nandrolone Decanoate Melanotan-2
  Testosteron Undecanoate Nandrolone phenylpropionate Ghrp-2
  Mesterone Nandrolone undecylate Ghrp-6
  Testosteron Sustanon 250 Nandrolone cypionate Ipamorelin
  Clostebolacetaat Nandrolonepropionaat Hexarelin
  Methylandrostanolone Methyltrienolone Sermorelin
  Methenolone Enanthate Drostanolonepropionaat Oxytocin
  Methenoloneacetaat Drostanolone Enanthate TB500
  Anadrol Stanolone Fragment 176-191
  Anavar Tadalafil Triptorelin
  Winstrol Vardenafil Tesamorelin
  Clomifenecitraat Dianabol Gonadorelin
  Toremifenecitraat Tamoxifencitraat DSIP
  Finasteride Dapoxetinewaterstofchloride Selank

   

  Taitropin HGH 100iu voor anti-Veroudert Menselijke Peptide van het de Groeihormoon

  Contactgegevens
  Wuhan Body Biological Co.,Ltd

  Contactpersoon: Penny

  Tel.: +8613429837396

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten
  testosteron anabole steroïden

  Van de Testphen van het gewichtsverlies het Testosteron Anabool Steroid 1255-49-8 Testosteron Phenylpropinate

  62-90-8 het gezonde Testosteron Anabole Steroid Spier Propionaat van het de Bouwtestosteron

  Spier die Testosteron Sustanon 250 bereiken Poeder, het Anabole Testosteron van het Gewichtsverlies

  Poeder van Dianabol van het aardtestosteron het Anabole Steroid voor Gewichtsverlies

  Menselijke Peptide van het de Groeihormoon

  Peptide van het de Groeihormoon van HCG Menselijke 15 Minuten Snelle Zwangerschapstest 5000iu/Flesje

  Het efficiënte Witte Poeder van Freezed Ansomone, 96827-07-5 Spier de Bouwpeptides

  Injecteerbare Menselijke Peptide IGF lr3-1 1000mcg/Flesje lang-R3 Igtropin van het de Groeihormoon

  96827-07-5 Getropin, de Supplementen van de Spierehancement Riptropin HGH van 10iu/van het Flesje

  Injecteerbare Anabole Steroïden

  BU Vloeibare Boldenone Undecylenate, Gele Kleuren Steroid Injectie voor Bodybuilding

  Propionaat van Masteron het Gezonde Dromostanolone voor de Antizuiverheid van Oestrogeensteroïden 99%

  Steroïden van de Steroïdennandrolone Decanoate van USP Durabolin de Injecteerbare Anabole voor Gewichtsverlies

  Van het de Steroïdenpoeder van CAS 315-37-7 USP de Injecteerbare Anabole Steroïden van het Testosteronenanthate

  Vraag een offerte aan

  E-Mail | Sitemap

  Privacy Policy China Goed Kwaliteit testosteron anabole steroïden Leverancier. © 2017 - 2020 testosteroneanabolicsteroid.com. All Rights Reserved.