Zaal 4331, de 3de bouw, high-tech industrieterrein, yizhiweg, qingshan wuhan district, China
Thuis Productengeneesmiddelen grondstoffen

Het Ingrediëntenchondroitin van geneesmiddelen Grondstoffen Sulfaat CAS 9007-28-7

Het Ingrediëntenchondroitin van geneesmiddelen Grondstoffen Sulfaat CAS 9007-28-7

  • Pharmaceuticals Raw Materials Ingredient Chondroitin Sulphate CAS 9007-28-7
  • Pharmaceuticals Raw Materials Ingredient Chondroitin Sulphate CAS 9007-28-7
  • Pharmaceuticals Raw Materials Ingredient Chondroitin Sulphate CAS 9007-28-7
  • Pharmaceuticals Raw Materials Ingredient Chondroitin Sulphate CAS 9007-28-7
 • Pharmaceuticals Raw Materials Ingredient Chondroitin Sulphate CAS 9007-28-7

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Hubei, China
  Merknaam: Bodybiological
  Certificering: ISO9001, SGS
  Modelnummer: 9007-28-7

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 10gram
  Prijs: USD1/gram
  Verpakking Details: Folie zak
  Levertijd: Binnen 24 uren na de betaling
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 80kg/month
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Trefwoorden: Chondroitin Sulfaat Alias: Chondroitin Sulfaat
  CAS: 9007-28-7 Verschijning: wit poeder
  Het verschepen methode: Fedex, TNT, DHL, UPS, HK EMS Betalingstermijnen: Geldgram, Western Union, Bankoverdracht
  Exportmarkt: De V.S., het UK, Brazilië, Thailand, Canada Beleid: Reshippingsbeleid
  MOQ: 10gram merk: bodybiological

  Farmaceutisch Ingrediëntenchondroitin Sulfaatchondroitin Sulfaat CAS 9007-28-7

   

  whatsapp: +8613429837396

   

  Snelle informatie:

   

  1.Cetrificate: GMP DMF HALAL ISO
  2.Test: HPLC CPC
  3.Standard: FCC VAN EP VAN BP USP
  4.Original: Marine, Runder, het Rundermengsel van de Kippeneend
  5.Appearance: Wit aan Lichtgeel Poeder
  6.Assay: 90%-100.5%
  7. Pacakge: 25 kg/drum, 10000kg 1*20gp
  8. Houdbaarheid: 2 jaar

   

  Gedetailleerde informatie:

   

  Chondroitin het sulfaat is gesulfateerde die glycosaminoglycan (PROP) uit een ketting van afwisselende suikers wordt samengesteld (n-Acetylgalactosamine en glucuronic zuur). Het wordt gewoonlijk gevonden aan proteïnen als deel van proteoglycan in bijlage. Een chondroitin ketting kan meer dan 100 individuele suikers hebben, elk waarvan in veranderlijke posities en hoeveelheden kan worden gesulfateerd. Chondroitin het sulfaat is een belangrijke structurele component van kraakbeen en verstrekt veel van zijn weerstand tegen compressie. [1] samen met glucosamine, chondroitin is het sulfaat een wijd gebruikt dieetsupplement voor behandeling van osteoartritis geworden.

   

  Hoewel chondroitin in dieetsupplementen als alternatieve geneeskunde wordt gebruikt om osteoartritis te behandelen en ook goedgekeurd en als symptomatische langzaam-handelt drug voor deze ziekte (SYSADOA) bij Europa en een andere landen geregeld, is het technisch noch een geneeskunde noch een ziekte-zichwijzigende behandeling. [2] [3] zie Klinische hieronder gevolgen. Het wordt algemeen verkocht samen met glucosamine. Chondroitin en de glucosamine worden ook gebruikt in diergeneeskunde. [4] Geformuleerd met collageen en gekronkelde vullingsmatrijs, één product dat chondroitin sulfaat gebruikt is het veterinaire gekronkelde gel Chondroprotec, dat over schaaft, brandt wordt toegepast, en letsels en dient om de wond vochtig te houden en het helen te bevorderen. [5]
  Chondroitin, samen met algemeen gebruikte glucosamine, zou niet moeten worden gebruikt om patiënten te behandelen die symptomatisch osteoartritis van de knie hebben aangezien het bewijsmateriaal aantoont dat deze behandelingen er niet in slagen om hulp voor die voorwaarde te verstrekken.

   

  De klinische studies hebben geen significante bijwerkingen of overdosissen van chondroitin sulfaat geïdentificeerd, die zijn veiligheid op lange termijn voorstellen. [7] de Werkgroep van de Europese Liga onlangs verleend tegen van de Reumatiek (EULAR) commissie chondroitin sulfaat een niveau van giftigheid die van 6 in een schaal 0-100, het is één van de veiligste drugs voor osteoartritis bevestigen. [2] bovendien, wordt zijn veiligheid gesteund door een ontbreken van drug-druginteractie (chondroitin het sulfaat wordt niet gemetaboliseerd door cytochrome P450), [8] en het gebrek aan veilige die alternatieven voor patiënten voor osteoartritis en andere begeleidende ziekten, b.v. diabetes, hypertensie, hyperlipidemia, enz. met medicijnen wordenbehandeld.

   

  Toepassing:

   

  Chondroitin de sulfaatkettingen zijn verbonden met hydroxylgroepen op serine residu's van bepaalde proteïnen. Precies hoe de proteïnen voor gehechtheid van glycosaminoglycans niet wordt begrepen worden geselecteerd. Glycosylated serines worden vaak gevolgd door een glycine en hebben naburige zuurrijke residu's, maar dit motief voorspelt niet altijd glycosylation.
  De gehechtheid van de PROPketting begint met vier monosaccharides in een vast patroon: Xyl - Gal - Gal - GlcA. Elke suiker wordt vastgemaakt door een specifiek enzym, toestaand voor veelvoudige niveaus van controle over PROPsynthese. De xylose begint aan proteïnen in het endoplasmic netwerk worden vastgemaakt, terwijl de rest suikers in de Golgi-apparaten wordt vastgemaakt.

   

  Het effect van chondroitin sulfaat in patiënten met osteoartritis is waarschijnlijk het resultaat van een aantal reacties met inbegrip van zijn anti-inflammatory activiteit, de stimulatie van de synthese van proteoglycans en hyaluronic zuur, en de daling van katabole activiteit van chondrocytes die de synthese van proteolytic enzymen, salpeteroxyde, en andere substanties remmen die tot de matrijs van het schadekraakbeen bijdragen en dood van gewrichtschondrocytes veroorzaken. Een recent overzicht vat gegevens van relevante rapporten samen beschrijvend de biochemische basis van het effect van chondroitin sulfaat op osteoartritis gewrichtsweefsels. [10] de reden achter het gebruik van chondroitin sulfaat is gebaseerd op de overtuiging dat het osteoartritis met een lokale deficiëntie of een degradatie van natuurlijke stoffen, met inbegrip van intern chondroitin sulfaat wordt geassocieerd.


  Onlangs, zijn de nieuwe mechanismen van actie beschreven voor chondroitin sulfaat. In een studie in vitro, chondroitin verminderde het sulfaat de IL-1β-Veroorzaakte kerntranslocatie factor-kB (van N-F-ΚB) in chondrocytes. [11] daarnaast, chondroitin heeft het sulfaat onlangs getoond een positief effect op osteoarthritic structurele veranderingen in het subchondral been voorkwam.
  Een overzicht in de Annalen van Reumatische Ziekten wordt gepubliceerd beschrijft al gedocumenteerd bewijsmateriaal betreffende de mechanismen van actie van chondroitin sulfaat dat.

   

  Meeste chondroitin schijnt om uit uittreksels van kraakbeenachtige koe en varkensweefsels (koetrachee en varkensoor en neus), maar andere bronnen zoals haai, vissen worden gemaakt, en het vogelkraakbeen wordt ook gebruikt. Aangezien chondroitin geen eenvormige substantie is, en natuurlijk aanwezig in een grote verscheidenheid van vormen is, zal de nauwkeurige samenstelling van elk supplement variëren. [26] in feite, hoewel vele voedselsupplementbedrijven hun producten overeenkomstig menselijke voeding produceren die Good manufacturing practice (GMP) verwerken, produceren de meesten van hen hun producten overeenkomstig de GMP verordeningen voor geneesmiddelen niet, resulterend in producten zonder farmaceutische vereisten. De bedrijven hebben geprobeerd om chondroitin van andere substanties te produceren maar nog niet succes gehad.
  Het recente testen heeft verscheidene gebreken in de oudere testmethoden geopenbaard. Zonder de bron van chondroitin (b.v., haai, varkens, of runder) en de benaderende leeftijd van het dier te kennen, is het onmogelijk om een betrouwbare verwijzingsnorm te krijgen, en, dus, vloeit uit het vorige testen voort had opgebracht percentages tussen 50 en 400%. In 2007, David Ji et al. gerapporteerd in het Dagboek van Analytische Chemie een uiterst nauwkeurige methode van getalsmatige weergave. De methode omvatte het gebruiken van een enzym om chondroitin in zijn individuele onverzadigde disachariden te breken, en dan het meten van hen gebruikend HPLC met een ionen-in paren rangschikt kolom en UVopsporing.

   

  Dosering:

   

  In het algemeen zijn de dosissen 200-400 milligrammen keer dagelijks genomen mondeling 2-3, of 800-1,200 milligrammen eens dagelijks. De hogere dosissen (tot 2.000 milligrammen) kunnen gelijkaardige doeltreffendheid hebben. Voor osteoartritis, kunnen de volledige gevolgen verscheidene weken vergen om voor te komen.
  Om beenziekten te behandelen, zijn 600 milligrammen chondroitin sulfaat (Groene Farmaceutische Fabriek van Chongqing, China) genomen mondeling tweemaal daags zes maanden.
  Om kransslagaderziekte te behandelen, is 4,5 gram van chondroitin genomen mondeling 64 maanden. Een dosis 1.5-10 gram is genomen mondeling dagelijks zes jaar. Chondroitin het sulfaat A is ingespoten in de ader bij een dosis 5 milligrammen per kilogram lichaamsgewicht. Chondroitin het sulfaat C is ingespoten in de ader bij dosissen 10-20 milligrammen per kilogram lichaamsgewicht.
  Om osteoartritis te behandelen, is de gemeenschappelijkste dosis 200-400 keer dagelijks mondeling genomen milligrammen 2-3 (de dagelijkse dosering van 800-2,000 milligrammen schijnt om gelijkaardige doeltreffendheid te hebben). De behandelingsduur heeft zich van drie weken aan drie jaar uitgestrekt. Een dosis 100 milligrammen van Matrix® is dagelijks ingespoten in de ader. Chondroitin is ingespoten in de spier dagelijks voor zes weken of twee 13 wekenintervallen. Chondroitin is twee keer per week ingespoten in de spier.

  Testrapport:

   

  PUNT SPECIFICATIE TESTMETHODE
  (Fysieke) eigenschappen:    
  Verschijning Van wit aan romig (Visueel) poeder USP29 -- <695>
  Bulkdichtheid NLT0.55g/ml USP29 -- <616>
  Als Onttrokken Dichtheid Voldoet aan de vereisten van USP29 USP29 -- <616>
  Analytische Eigenschappen:    
  Analyse (HPLC) Meer dan 90% HPLC
  Identificatie    
  A: Infrarode Absorptie Voldoet aan het vereiste A: USP29 -- <197k>
  B: Tests voor Natrium Voldoet aan het vereiste B: USP29 -- <191>
  Absorbeer <0> USP29 -- <197>
  Specifieke Omwenteling [a] D20 minus20.0°-- minus30.0° USP29 -- <781s>
  PH (1%H2O-oplossing.) 5.5-7.5 USP29 -- <791>
  Verlies bij het Drogen NMT10% USP29 -- <731>
  Residu op Ontsteking NMT20%30% (droge basis) USP29 -- <281>
  Chloride (Cl) NMT 0,5% USP29 -- <221>
  Sulfaat NMT 0,24% USP29 -- <221>
  Proteïne NMT 6,0% USP29
  Heavy metallen NMT 20 p.p.m. USP29 -- <231>II
  Ijzer (Fe) NMT 10 p.p.m. USP29 -- <241>
  Lood NMT 0,5 p.p.m. AFS
  Arsenicum (As) NMT 3,0 p.p.m. USP29--<211>II
  Mercury NMT 0,5 p.p.m. AFS
  Organische vluchtige onzuiverheden Voldoet aan de Vereisten USP29 -- <467>I
  Microbieel:    
  Totale Bacteriëntelling NMT 1.000 cfu/g USP29 -- <61>
  Gist & Vorm NMT 100 cfu/g USP29 -- <61>
  E. Coli Verbied USP29 -- <61>
  Salmonella's Verbied USP29 -- <61>
  Goudhoudende stafylokok - Verbied USP29 -- <61>
  Conclusie: Ontmoet USP 29 normen
  Verpakking en Opslag: Opslag in strak, containers onder 25°C
  Reden voor Verandering: Het bijwerken Specificatieformaat aan USP 29

   

  Het Ingrediëntenchondroitin van geneesmiddelen Grondstoffen Sulfaat CAS 9007-28-7

  Contactgegevens
  Wuhan Body Biological Co.,Ltd

  Contactpersoon: Penny

  Tel.: +8613429837396

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten
  testosteron anabole steroïden

  Van de Testphen van het gewichtsverlies het Testosteron Anabool Steroid 1255-49-8 Testosteron Phenylpropinate

  62-90-8 het gezonde Testosteron Anabole Steroid Spier Propionaat van het de Bouwtestosteron

  Spier die Testosteron Sustanon 250 bereiken Poeder, het Anabole Testosteron van het Gewichtsverlies

  Poeder van Dianabol van het aardtestosteron het Anabole Steroid voor Gewichtsverlies

  Menselijke Peptide van het de Groeihormoon

  Peptide van het de Groeihormoon van HCG Menselijke 15 Minuten Snelle Zwangerschapstest 5000iu/Flesje

  Het efficiënte Witte Poeder van Freezed Ansomone, 96827-07-5 Spier de Bouwpeptides

  Injecteerbare Menselijke Peptide IGF lr3-1 1000mcg/Flesje lang-R3 Igtropin van het de Groeihormoon

  96827-07-5 Getropin, de Supplementen van de Spierehancement Riptropin HGH van 10iu/van het Flesje

  Injecteerbare Anabole Steroïden

  BU Vloeibare Boldenone Undecylenate, Gele Kleuren Steroid Injectie voor Bodybuilding

  Propionaat van Masteron het Gezonde Dromostanolone voor de Antizuiverheid van Oestrogeensteroïden 99%

  Steroïden van de Steroïdennandrolone Decanoate van USP Durabolin de Injecteerbare Anabole voor Gewichtsverlies

  Van het de Steroïdenpoeder van CAS 315-37-7 USP de Injecteerbare Anabole Steroïden van het Testosteronenanthate

  Vraag een offerte aan

  E-Mail | Sitemap

  Privacy Policy China Goed Kwaliteit testosteron anabole steroïden Leverancier. © 2017 - 2020 testosteroneanabolicsteroid.com. All Rights Reserved.