Ben eerlijke, betrouwbare en strikte kwaliteit

Huis
PRODUCTEN
ONGEVEER DE V.S.
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

HongKong Biological Co.,Ltd Fabrieksreis

Certificaten
China HongKong Biological Co.,Ltd certificaten
China HongKong Biological Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Ik heb tot een paar keer van Clara opdracht gegeven. Ik ben zeker iedereen bij dit bedrijf enkel nuttig zou zijn, antwoorden zij snel soms hulp

—— Michael

Hello, heb ik het gemaakt en het getest. Het is uitstekend. Zeer gelukkig. tot een andere één van zouten spoedig opdracht geven.

—— Peter

Werkelijk Grootmoedige Clara, geeft elke keer giften, zal ik meer mijn vriend aan u introduceren

—— Stevan

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Heeft Biologisch Co. van Hongkong, Ltd zijn eigen Q.A. & Q.C-kon de afdeling het testrapport verstrekken, heeft de fabriek geavanceerd en volledig materiaal zoals hoge druk vloeibare chromatograaf, gaschromatograph, ultraviolette spectrofotometer.

   

  HongKong Biological Co.,Ltd fabriek productielijn 0

   

 • OEM / ODM

  om de verwachtingen van klanten te ontmoeten, streeft ons personeel ernaar om alles perfect te maken. Wij hebben geassorteerd productiebeheersysteem, kwaliteitsborgingsysteem en het systeem van de verkoopdienst opgezet.

  Volgens de GMP norm, hebben wij grote fondsen geïnvesteerd om een volledige Q.A. & een Q.C.system te vestigen om onze kwaliteit te verzekeren. Wij hebben HPLC, GC en UVspectrofotometers die van hoog rendement en hoge gevoeligheid de producten moeten analyseren en controleren. Ook, bereikten wij SGS normen als gecontroleerde leverancier.

   

  Onze bedrijfszaken zijn gebaseerd op eerlijkheid, vertrouwen, duurzaamheid. Zo kunnen wij ons product over de hele wereld uitvoeren en de winst beveelt hoogst door onze cliënten aan. om de markt te ontwikkelen verder, zijn wij enthousiast met manufactory en de handelsmaatschappij rond de wereld samenwerken om een bloeiende toekomst te maken. 

   

  HongKong Biological Co.,Ltd fabriek productielijn 0

   

   

 • R & D

  Vestigt Biologisch Co. van Hongkong, Ltd sinds 2012. Wij hebben materiaal vooruitgegaan en technisch personeel gerijpt. Onze R&D-activiteiten kunnen in drie types worden verdeeld: basisonderzoek, toegepast onderzoek en experimentele ontwikkeling. Door de inspanningen van onze jaren, hebben wij ons geleidelijk aan om de belangrijke fabrikant van ruw steroid poeder in Vasteland China ontwikkeld te worden.

   

  HongKong Biological Co.,Ltd fabriek productielijn 0

Contactgegevens
HongKong Biological Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Clara

Tel.: +85297051796

Fax: 86-27-8684-9527

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)